Twins Special – специалната спортна екипировка

боксови ръкавици

На пазара се предлага доста широк кръг от марки за спортна екипировка. Едни са сравнително нови и предлагат новаторски решения, а при други акцента е н традицията, която от години работи безотказно. Но при спортната екипировка в едни от най-силовите категории Муай Тай, бокс и ММА се разчита не на случайността, а на екзотиката от иновативност, лукс, качество и спортен дух. Превъплъщение на всичко това е един от най-популярните брандове представящи стоки и продукти за тренировки Twins Special. Интереса от страна на активно спортуващите както и аматьори при бойните спортове именно към тази марка световноизвестни продукти за екипиране и активни тренировки е това, че тук се залага на удобството и дизайнерската изработка. Twins Special е наричана креативната дизайнерска екипировка, която едни от най-добрите в кикбокса, ММА и Муай Тай използват.ръкавици

Фината изработка, класата са определящи за интереса на бойците към тези невероятно функционални и даващи свобода на движенията пособия, консумативи, ръкавици и всякакви видове екипировки. Бранда със сигурност няма нужда от представяне, тъй като и почитателите, аматьорите и тепърва търсещи изява като бойци са наясно, че именно с Twins Special целите са напълно достижими и осъществими. Ако подлагате тялото си на активно натоварване и търсите ефективността от функционалните тренировки то нуждата от правилно подбрана екипировка със сигурност ще подобри бойния ви дух.

Дългия път, който извървява Twins Special  още с появата си през 1992 година дава ясна заявка, че тук качеството ще е важния приоритет, следван от неповторимия и стилен дизайн. Основните материали, които се използват при изработката на ръкавици за бокс и кикбокс са от естествено кожа. Самото усещане и свобода на ръцете, които дават естествените суровини е напълно съобразено с предпочитанията на най-добрите в този спорт. Нагласата, успеха, способностите – гарантирано е само при положение, че се ползват висококачествени дизайнерски решения, подобряващи ефективността от тренировъчните режими. Освен като лидер в производството на екипировка за силовите спортове от Twins Special залагат и на добрата оферта. Безспорно, когато се говори за боеве всеки предполага, че тук са големите залози и пари. Но всъщност самите бойци не бива да се разглеждат като инструменти, а като личности, които имат нужда от защита, увереност и самочувствие. Затова от Twins Special предлагат едни от най-добрите решения на достъпни цени, тъй като всеки боец е тръгнал от нулата  и това предполага не толкова високи финансови възможности. Защита за ръцете и намаляване опасностите за здравето са основните функции на водещите продукти, предлагани от Twins Special.