Как да планираме така пътуването си, че то да протече гладко и безпроблемно?

Трудно би могло да се каже как да направим така, че да сме перфектно организирани, когато ни предстои служебно пътуване, или такова с цел развлечение. Преди да отлетим със самолета към някоя чуждестранна дестинация, трябва да се погрижим за редица неща, които са неизменна част от всяко едно пътешествие: резервация на хотел и самолетни билети, планиране на бизнес срещите ни (при командировки), или пък заявяване на допълнителните екскурзии (когато става дума за семейна ваканция). В общи линии, това просто да опаковаме багажа си, е първото и последното нещо, за което трябва да мислим. Както казахме и по-рано, всяко едно трансгранично пътуване е свързано с доста неща, за които задължително трябва да се погрижим, ако искаме всичко да протече по план, също както и по възможно най-приятния за нас начин…

кола

А какво трябва да имаме предвид, когато пътуваме с кола до летището? Добра идея ли е да паркираме автомобила си на случаен принцип, или както за всичко останало, трябва да се погрижим отрано и за това… Тук искаме дебело да подчертаем, че няма нищо по-сигурно за всяко превозно средство от това да резервирате 24/7 охраняем паркинг, където да оставите колата си за периода на Вашето отсъствие от България. Така ще сте спокойни, че нищо лошо няма да се случи с колата Ви, без значение колко точно време Ви предстои да прекарате в чужбина. Разберете повече за охраняем паркинг до летище София на Park and Travel, и не се колебайте да изберете това място, когато се чудите къде да паркирате колата си по време на Вашето пътуване извън страната. Всъщност, по-добър избор от този няма как да направите, защото Park and Travel е не просто поредната фирма, предлагаща денонощно охраняем паркинг в близост до летището… Може да се каже, че тя дори е и най-добрата, тъй като и предлаганите цени там са доста ниски. Наред с надеждно парко място, ще можете да се възползвате и от организиран трансфер от-и-до терминала, откъдето трябва да излетите. Това е още един голям плюс към тази страхотна услуга, от която задължително трябва да се възползвате час по-скоро!

Колкото по-рано планирате в детайли предстоящото пътуване, толкова по-голям е шансът то да протече перфектно… Никой не обича да среща каквито и да е трудности, когато се намира на път, още повече ако те са свързани с колата ни. Тя е средство не само за по-бързо придвижване, ами и основен източник на комфорт по време на пътуване. Затова се насладете на нейните ползи, запазвайки охраняем паркинг до летище София от Park and Travel. Тази фирма не случайно е толкова предпочитана от страна на всички онези, които пътуват често, или по-рядко. С Park and Travel Вашата кола ще бъде на сигурно място, а когато се завърнете отново в България, ще я заварите точно както сте я оставили. Това не е сигурно дали ще се случи, ако решите да паркирате автомобила си някъде из улиците на Столична Община… Не се знае дали превозното средство няма да бъде откраднато или пък повредено, само защото някой „доброжелател“ не харесва начина, по който сте паркирали. Избегнете всичко това, избирайки денонощен паркинг в близост до летище София. Направете бързо и лесно Вашата резервация, избирайки Park and Travel, и напълно доверявайки се на това страхотно място!

Всяко едно пътешествие ще Ви даде положителни емоции, които не бива да се засенчват от неприятни инциденти с Вашата кола. Погрижете се за нейната сигурност още преди да заминете, без да губите излишно време в чудене къде точно да я паркирате, за да се запази тя в добър вид, докато отсъствате от България. Заявете и трансфер от и до терминала, за да стигнете навреме до check-in гишетата. Бъдете винаги в точното време и на точното място!