Как да обзаведем мечтаната детска стая

детска стая нефели

Кое дете не си мечтае да има красива и уютна детска стая в която да прекарва щастливи мигове в забавления, почивка, игри и учене. Това е основна цел за родителите, затова и те търсят подходящи мебели с които да организират пространството. В момента най-удачният вариант е да се поръчат онлайн мебели в комплект. Така не е пропуснато нищо важно и цената на съчетанието е изключително достъпна. Посетете интернет магазин venus.bg, за да изберете актуален комплект, който ще допадне на вашето дете и ще му донесе търсения комфорт и уют.

Какво предлагат съвременните комплекти за детска стая

Шансът с един избор да определите цялото обзавеждане за детската стая е чудесен пример за разумна покупка. Знаече, че когато се купуват повече неща наведнъж те са и по-евтини. Още по-важно от това е перфектното съчетание на отделните елементи, които съставляват интериора. Нещата са изработени в една продуктова серия като това включва цвят, материал на изработка, подходящи размери и детайли. Със сигурност обзавеждането в комплект за стаята ще бъде красиво и естетично. Основната мебел е леглото, а то обикновено притежава допълнителни места за съхранение на вещи. Може да бъде с повдигащ амортисьор или с допълнителни чекмеджета в основата. Присъства голям удобен гардероб, бюро скрин и етажерки. Съобразете се с възрастта и предпочитанията за цветове на вашето дете, за да го зарадвате максимално. Venus.bg предлага да разгледате следния вариант. Детско модулно обзавеждане за детска стая ZELE – бял лак/дъб вотан – 90/200 см:

обзавеждане за детска зеле
  • Комплект за детско/юношеска стая „ZELE“ – комбинира елементи от колекция мебели;
  • модулна серия „ZELE“ включва легло с чекмедже, подходящо за еднолицев или двулицев за матрак с р-ри: 90/200 см., като за двулицевия е необходимо закупуването на рамка;
  • Гардеробът е с две крила и чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка;
  • Скрин с три чекмеджета и хоризонтален шкаф за стена.

Красив и стилен комплект мебели за детска стая, който ще се хареса на много от малките и пораснали малчугани.

Защо са важни материалите за изработка на мебелите

Родителите най-вече се интересуват от безопасността на своите деца, затова и те търсят мебели в комплект, които са достатъчно качествено изработени и предлагат нужната здравина. Повечето артикули в момента се правят от MDF и ПДЧ плоскости, които максимално се доближават до качествата на естествената дървесина. Те са по-леки от нея, обработват се лесно и гарантират дълга експлоатация както и надеждност. Могат да бъдат с гланциран завършващ ефект, което ги прави елегантни и красиви и им предава съвременно излъчване. Това е предпоставка да се почистват много лесно като се забърсват с кърпа, за да имате изрядна чистота в помещението.