Как да направим детската стая уютна и практична с ново и модерно обзавеждане

детско обзавеждане нефели

Всяко дете заслужава да има красива детска стая в която да прекарва времето си. Мебелите, които присъстват е добре да са специално изработени за неговата възраст и да му доставят и визуално удоволствие. Най-бързо ще се справяте с такава задача ако изберете готовите комплекти, които предлага онлайн магазин Venus.bg. Детско обзавеждане с включен матрак 120/190 един прекрасен модел, който включва всички необходими мебели за едно удобно и комфортно ежедневие. Цветовете са свежи и весели, изключително подходящи за малчуганите. Едно от най-важните условия е спазено, а именно високото качество на изработка и здравината на отделните компоненти.

Какво да търсим в обзавеждането за детска стая

Мебелите, които са необходими не са никак малко и затова е най-добре да поръчваме готов комплект с матрак в който специалист е преценил и предвидил всичко. Необходимо е да има достатъчно пространство за подредба на вещи, играчки и учебници, за да бъде стаята винаги чиста и подредена. Обикновено в обзавеждането за детска стая присъства достатъчно голям гардероб понякога и скрин. Обърнете внимание на леглото, защото то трябва да подхожда на възрастта на вашето дете. Повечето клиенти избират комплект с класическо единично легълце и матрак, защото то може да се използва повече години без нужда от подмяна. Моделите, които включват като подарък матрака са много изгодни и ви препоръчваме да купите точно такъв. Venus.bg предлага този вариант. Комплект обзавеждане Джой 120/190 – с включен матрак и подарък възглавници:

обзавеждане за детска
  • Обзавеждане „Джой“ е стилно и функционално предложение за обзавеждане на детска стая;
  • Този модел е съставен от детско легло с матрак 120/190 и табла;
  • Гардероб с две врати, рафт и лост за закачалки;
  • Шкаф с етажерки и вградено бюро;
  • За изработката на модела се използва висококачествено ПДЧ 18 мм, в цветовете дъб крафт бял- зелен пастел- светъл виолет.

Красив и качествено изработен модел с подарък матрак 120/190. Тези мебели ще се харесат на всяко дете и ще го направя щастливо когато си е в къщи и си играе или учи.

Защо да търсим весело и цветно обзавеждане

Когато избирате мебели за детска стая винаги трябва да се насочите към артикули, които се отличават с красив цветен нюанс. Най-добре да са комбинирани повече от един цвята за да бъде по-весело и хармонично. Децата трябва да растат в атмосфера която ги предразполага да са креативни, да израстват и да творят. Подарете на малчугана щастливи мигове в новата уютна стая. Ако поръчате онлайн може да се възползвате от редовните намаления и отстъпки.