Как да променим интериора в антрето с помощта на модерния шкафа за обувки

скрин за антре

Щом избираме мебели за дома си непременно трябва да декорираме добре и входното пространство. Колкото по-подредено е то, толкова по-комфортно ще се чувстваме щом се прибираме или излизаме от дома си. Добрата организация винаги ще направи впечатление на нашите гости, така че разгледайте предложенията за модерните шкафове, които предлага онлайн магазин venus.bg. Една модерна нова мебел ще промени много обстановката и ще ви позволи спокойно да подреждате вещите си, за да имате една перфектна жилищна среда.

Какво предлагат модерните шкафове за обувки

Впечатление прави богатото многообразие от дизайни и стилове, както и начините на съхранение, които предлагат новите модели. За начало ще споменем класическите шкафове с падащи вратички, които продължават да бъдат предпочитани заради удобството и многото чифтове които може да поберете. Комбинираните варианти също са добро решение защото те са снабдени с отворени рафтове и с такива които имат вратички. Това ви дава възможност да съхранявате обувки и домашни пантофи зад вратичките, а ежедневните да са подредени на по-достъпно място. Друг модел подходяща за всеки коридор е този тип пейка. Чрез него ще имате и удобно място за сядане, както и допълнително пространство за съхранение на още обувки. Venus.bg представя един интересен модел. Шкаф за обувки Сити 4062:

шкаф за обувки
  • Шкаф за обувки „Сити 4062“ е снабден с две врати;
  • Може да побере до 25 чифта обувки;
  • За изработката му се използва ПДЧ 16 мм;
  • Има механизъм за плавно затваряне.

Удобна и просторна мебел подходяща за всеки модерен коридор. Капацитетът на съхранение е доста голям, което ще ви позволи да не се тревожите и да търсите допълнителни мебели за подредба. Качествената изработка допринася много за това да предпочетете модела.

Как да съчетаем шкафа с останалото обзавеждане

Когато обзавеждате която и да е част от жилището трябва да се стремите към синхрон между отделните артикули. Коридорът не прави изключение и тук също трябва да комбинирате мебелите по цвят, материал на изработка и стил. Обикновено в помещението присъства и портманто, което може да бъде в същия стил и цвят като шкафа за обувки. Поръчайте по-светли мебели които ще внесат повече светлина в иначе тъмния коридор. Тези артикули оставят впечатление за чистота и подреденост, затова се опитайте да постигнете точно този ефект. В момента повечето мебели се произвеждат от MDF и ПДЧ, които позволяват производителят да ви предложи различни нюанси и комбинации. Разгледайте предложенията в интернет магазина и декорирайте с вкус и фантазия. Когато направите антрето уютно това ще допринесе за доброто настроение на всички в семейството.