Комфорт и релаксиращ сън с еднолицев матрак от Венус

еднолицев матрак

Дори да сме избрали най-модерните и красиви мебели за спалното помещение, няма да имаме истински отпускаш и комфортен сън, без артикул – като матрака. Неговата роля е главна в спалнята и той трябва да бъде избиран внимателно и след като подробно сме се запознали с характеристиките му. Мебели Венус представят в каталога си съвременни и много разнообразни като модели разновидности на еднолицевия матрак, които със сигурност ще ви впечатлят. Качеството е доказано и безспорно, а моделите най-нови и комфортни.

Какво представляват еднолицевите матраци и от какви материали са изградени

Въпреки, че името им подсказва това че се използват само от едната страна, артикулите имат своите доказани предимства. На първо място цената им е наистина достъпна, а монтираната подматрачна рамка ви дава възможност да използвате повдигащ механизъм. В много семейства, мястото за съхранение не достига, а това е перфектната опция. Хората грешат когато смятат, че еднолицевите матраци не са разнообразни като пълнеж. Това не е така и в тяхната вътрешност най-често има поне няколко различни материала. Чрез тях се контролира твърдостта на продукта и разбира се от тях зависи цената. Популярни пълнежи са двата вида пружини – покет и бонел. Също така пенополиуретан, латекс мемори пяна и други.

Как да изберем правилният

Като при всяка една покупка за да останем максимално доволни от крайния резултат, трябва много внимателно да измерим отвора на леглото за което ще купуваме еднолицевия матрак. Трябва да пасва идеално, защото иначе няма да ни бъде удобно по време на сън. Онлайн магазин Венус ви представя модел, който покрива и най-високите критерии. Еднолицев матрак Felia Plus:

матрак
  • Ядрото на матрака е изградено от пружинен пакет „ Бонел“ съставен от 120бр.на кв.м спираловидни чашки, което осигурява ергономична позиция на гръбнака независимо от позата на сън;
  • Висококачествената дамаска от трико е капитонирана в различни форми;
  • Рамката позволява лесно монтиране на амортисьорен или пружинен механизъм за оптималното използване на подматрачното пространство;
  • Нивото на твърдост е средно.

Ако искате да откриете идеалния за вас модел, трябва да вземете също предвид и твърдостта на която ви е комфортно да спите. Различните физиологии изискват и различна степен на твърдост, а това е много важен момент, ето защо ви предлагаме да се консултирате преди да направите поръчката. Няма да сбъркате, ако изберете еднолицевите модели, защото те са иновативен продукт който с времето се надгражда и в момента може да се възползвате от едни от най-добрите модели на пазара. Разгледайте предложенията в онлайн магазина и открийте еднолицев модел, който ще ви предложи няколко години комфортен и спокоен сън.