Три основни изисквания, на които трябва да отговаря новата ви фурна

фурна

Не е необходимо да експериментирате с подбора на фурна, от която се нуждае съвременната ви кухня. В сайта на https://www.mebeliarena.bg/ ви очакват най-добрите идеи и решения, от които да се възползвате за да въдворите ред и да осигурите ефективно и практично оборудване на най-натоварената домакинска зона. Ще ви срещнем с трите ключови детайла, които имат много важно значение за оформлението на кухненския кът и личното ви удобство

Фурна за вграждане със самопочистваща се функция

Това е мечтата на модерната домакиня. Да не се губи време в търкане с абразивни препарати и зял арсенал от четки, които да успеят да премахнат загорелите мазнини от вътрешността на фурната. Все повече от съвременните модели предоставят на вниманието ни опцията за самопочистване, с  която се осигурява:

  • Бързо справяне с мръсотията;
  • Никаква физическа ангажираност от страна на домакинята;
  • Чистота и блясък като  деня на закупуване на фурната.

Защо да се занимавате с „черната“ работа при условие, че фурната ще свърши всичко вместо вас.

Опция за приготвяне на различни ястия едновременно

Не всички фурни, които имат няколко на брой рафта са в състояние да готвят различни храни едновременно. Очевидно няма как да печете кекс и да готвите риба, тъй като миризмите ще се смесят. Става въпрос за това, че когато се готви месо и се пекат картофи или други храни, които използват една и съща програма то със сигурност ще се възползвате от този тип опция. Готвенето едновременно пести:

  • Време;
  • Електроенергия;
  • Можете да сервирате едновременно храната, която се готви в уреда.

Оптимални размери спрямо спецификата на кухнята

Определянето на обема е също ключов принцип. В зависимост от това за колко души готвите и дали имате нужда от голям или малък уред то пазара представя разнообразни идеи. Интересът на клиентите е към компактните модели, които са с универсални и лесно внедряващи се в обзавеждането уреди, които са оптимално обемни в работната си зона.