Знаете ли как да изберете подходящ крем за лице?

крем за лице

Лицето ни издава какво е настроението ни, какво е физическото ни състояние и дори дава информация за нашето здраве. Как се грижите вие за кожата на лицето си за да изглеждате по-млада? Има ли значение с какъв крем третирате чувствителната и раздразнена или суха и с вече ясно изразени несъвършенства кожа? Сигурно и вие все по-често се сблъсквате с това, че трудно намирате решение относно подбора на качествен и безопасен крем, който да е предназначен за нуждите на вашето лице. Затова представяме серията кремове за лице на Биодерма, които са с доказан произход, напълно безопасни и полагащи отлична грижа за вашето здраве и красота.

От какъв крем се нуждае кожата на лицето ти?

Масовата козметика е евтина и много жени се подлъгва по изгодните предложения както и обещания за вечна младост. Но самата генетика е така устроена, че наистина има значение какъв тип ежедневна грижа прилагате за да се радвате на тонизирана, изпълнена с енергия, свежа кожа. Приоритетите, които си поставят от лаборатории Биодерма са свързани с:

 • Потребностите на кожата на лицето според нейния вид;
 • Обичайна среда, в която живеете;
 • Поносимост на съставките;
 • Нормализиране на кожния дисбаланс;
 • Специална ангажираност към суха, чуплива, склонна към поява на акне кожа.

Многобройни са факторите, които въздействат върху здравето на лицето. Проблемите, които обикновено се стремим да прикрием реално се нуждаят от лечение. затова и кремовете Биодерма са разработени по специална формула, която е напълно съобразена с динамиката на времето и заобикалящата ни среда. Продуктовата гама е ориентирана главно към това да се инвестира в оздравителен процес, а не козметично прикриване на дефектите. Затова и френските лаборатории носят висока отговорност към подбора на съставките, които се оказват решаващи за това да можете да създадете естествена бариера срещу вредните въздействия, които са в основата на стареенето, появата на бръчки, зачервявания, несъвършенства.

Какъв крем да използвате?

кремове за лице на биодерма

Може би се чудите защо все повече жени преди да закупят някакъв тип козметика се консултират с дерматолога си. Динамиката и стреса, на които е подложена кожата на лицето ни наистина са важни причини да не се прави компромис с една от най-уязвимите зони на тялото. Лицето както споделихме издава възрастта, а също така и житейските ни проблеми, което предполага, че за да си спестим коментари от познати, колеги и близки трябва доста умело да осигурим ефективна и сигурна защита, подобряваща здравето на тъканите и клетките.

Колекцията от кремове за лице на Биодерма разполага с разнообразни дерматологични решения съобразно спецификата на вашата кожа. Особено внимание заслужават:

 • Крем против зачервявания при раздразнена и чувствителна кожа;
 • За прекалено суха и лющеща се ;
 • При атопичен дерматит;
 • За дълготрайна хидратация и успокояване на чувствителността към външни въздействия – слънце, вятър, студ;
 • За блясък и изравняване на тена;
 • За грижа при сън и други.

Със сигурност онова, което е необходимо да се вземе под внимание са всички аспекти, които имат отношение към здравето на кожата на лицето. Разбира се, че има редица причини и обстоятелства да инвестирате в качествена медицинска козметика, която не просто ще подсигури отлични условия, а ще допринесе за оздравителния процес, който е решаващ за поддържане на млада и красива кожа.

Знаете ли, че…?

Тайната на красотата и здравето е в това какво използвате като козметика. Има значение състава на конкретен крем или друг продукт за разкрасяване. Перспективите, които стоят пред вас са фокусирани върху това да се вземат под внимание всички онези аспекти, които имат пряка връзка със съдържанието на козметиката.

От Биодерма създадоха специалната платформа Ask.NAOS за контрол на съставките. Онези от вас, които се интересуват от това какво използват могат да се запознаят с точните формули, които са достъпни за всички. Това е принцип на доверие, който потребителите оценяват що се отнася до грижа, безопасност и контрол върху онова, което използват за красива и здрава кожа на лицето.