Основни стъпки в избора на мебели за спалнята

спалня

Когато решите да подменяте обзавеждането в стаята за сън, е добре да потърсите различни съвети и идеи за това как най-лесно и бързо да се случи това. Има важни стъпки, които е добре да се следвате стриктно за да бъде финалният резултат действително впечатляващ. Мебели Венус с доказан търговец на обзавеждане за цялото жилище и те ви съветват за спалнята да предпочетете – готовите комплекти. С това решение, ще спестите средства и време, а крайната визия на спалнята ви ще е като излязла от списание.

Последователност в решенията за един функционален резултат

Не е удачно да харесате визуално някакъв комплект и да смятате, че той ще стои по същия начин в дома ви. Първо трябва да измерите внимателно параметрите на стаята. Да вземете предвид и нейните архитектурни особености. След това разглеждайки каталога на Венус, преценете кой от комплектите отговаря, като габарити на вашата спалня. Отбележете си моделите, които ви допадат най-много като дизайн и чак тогава направете своята поръчка. Различните конфигурации са снабдени с легло, нощни шкафчета и гардероб. Но в случай, че желаете да допълните още някой елемент имате тази възможност благодарение на модулния принцип на мебелите. Един практичен скрин от Венус или тоалетка за дамите биха завършили по изключителен начин общата композиция. Накрая ви остана само да съчетаете цветово мебелите с десена на килима и завесите. Съобразете се и с нюанса в който са боядисани стените.

Спален комплект

Спален комплект Bennett HM11193 – предложен от мебели Венус:

  • Включва легло с подматрачна рамка;
  • Нощно шкафче, гардероб, скрин и огледало;
  • Таблата му е с метална рамка;
  • Нощното шкафче е с едно чекмедже и ниша;
  • Гардеробът е трикрилен, с лост за закачалки, рафт над него и три рафта в отделно отделение;
  • Скринът с три чекмеджета е съчетан с подходящо огледало.

Главно в спалнята търсим удобство, спокойствие и красота. Спалните комплекти на Венус ще ви осигурят всичко това само с една поръчка.