Кое прави комплектите за трапезария перфектни за дома

маса

Когато обзавеждате трапезарията си естествено е да помислите за мястото на което ще се храните и ще посрещате гостите си край трапезата. Днес производителите ви представят разнообразни варианти на маси в комплект със столове, които със сигурност си подхождат и ще допълнят функционалния интериор на дома ви. Предлагаме ви да разгледате в сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове, защото качеството е на изключително високо ниво, а разнообразието е повече от впечатляващо. Обърнете внимание на стилните комплекти, които ще ви допаднат от пръв поглед.

Комплект за трапезария – дизайн и изработка в синхрон

Всеки който е търсил този тип мебелировка поотделно знае, колко е трудно да се открият столове, които перфектно да съвпаднат с избраната трапезна маса. Точно поради тази причина ви предлагаме възможността да купите от мебелен магазин venus такъв тип комплект. В който имате всичко необходимо за едно практично ежедневие. Щом влезете в трапезарията нейният облик ще ви предразполага към дълги семейни вечери. Точно поради факта, че масата подхожда идеално на столовете и целия комплект създава уют и комфорт. От вас зависи само да изберете дизайна, който ви харесва най-много и размерите на модела. Така че да подхожда на помещението в дома ви. В каталога на venus ви очакват различни варианти от които да избирате. Може да се спрете както на класически вид, така и на нещо по съвременно и модерно, предлагащо интересни детайли и орнаменти.

Комплект маса

Комплект Mine 537 със столове Ela 366 от venus:

  • Моделът е с плот от MDF и корпус от ПДЧ;
  • Крака- масив 100% дърво-Бук;
  • Декоративни елементи- МДФ;
  • Столовете са изработени с крака- масив 100% дърво- Бук;
  • Седалка-Тапицерия.

Перфектна хармония, която се допълва от елегантната и комфортна дамаска. Моделът който venus ви представя днес е с разтегателен плот, което ще ви позволи да каните гости без да се притеснявате от липса на място.