Как да създадем мечтаната обстановка в спалнята с подходящ мебелен комплект?

комплект за спалня

Ако разглеждате различни интериорни списания, вероятно сте видели много добри предложения за комбиниране на мебели и разпределението им в пространството. Тези примери са създадени от професионални дизайнери и сигурно ви се струва скъпо да нямате такъв човек, който да ви помогне с обзавеждането. Предлагаме ви да инвестирате в venus.bg спален комплект с матрак 160/190и да постигнете тази перфектна визия чрез скромна инвестиция. Актуалните мебели предлагани онлайн са комбинирани изключително естетично и по нищо не отстъпват на дизайните създадени от специалисти.

Защо да използваме модерните комплекти за спалня с матрак?

Ако решите да купите такъв вид обзавеждане ще направите изгодна сделка, защото получавате като подарък матрак и всички мебели необходими за вашия комфорт. Основният плюс тук е това, че производителят е изработил модулите в една серия и всичките си подхожда. Няма да губите от свободното си време, за да търсите легло, гардероб, нощни шкафчета или скрин отделно, които трябва сами да съчетаете. Всичко това вече е направено още от мебелната фабрика, а вашата задача е просто да си изберете съответния дизайн.

Фокусирайте се и върху размерите, които трябва да отговарят на свободното пространство. Инвестицията в готов спален комплект с матрак е перфектна възможност да се настаните колкото се може по-бързо. Много семейства, които са купили нов апартамент, искат неговото обзавеждане да бъде модерно, но не разполагат с нужното време да изпиват сами всеки детайл. Тук на помощ ви идват този вид комбинации, които са достатъчно евтини и включват необходимите вещи. От Venus.bg предлагат една конкретна идея. Спален комплект Аполо с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Тъмен / Пясъчен дъб:

спалня
  • спален комплект „Аполо“ е функционално решение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • комплектът включва легло с матрак и повдигащ механизъм;
  • гардероб с три врати, огледало;
  • две нощни шкафчета с чекмеджета и ниши;
  • скрин с четири чекмеджета;
  • комплектът с матрак се изработва от ПДЧ 16 мм.

Мебелите изглеждат много добре, изработени са от качествени материали и ще направят дома ви уютен и комфортен.

Важно ли е в спалнята да имаме и огледало?

Тази зона е изключително лично пространство в което всеки се приготвя, за да излезе по задачи навън. Това предполага да изберете голямо и хубаво огледало, където да се оглеждате. Много от модерните мебели включват такова вградено във вратите на гардероба. Съветваме ви да предпочетете именно подобно обзавеждане, защото няма да купувате този елемент отделно, а също така то ще си има и конкретно място, за да не отделяте част от стената за неговия монтаж.