За перфектни резултати в готвенето се доверете на кухненските плотове Bosch

плот за вграждане

Ноември 1886 година – доста далеч във времето се появява една от емблематичните марки, която до днес радва милиони домакинства със своята безкомпромисност, качество, достъпна цена. Bosch е бранд доста популярен и на българските потребите особено, когато става въпрос за уреди, които ежедневно се използват в бита. Повода днес отново да надникнем в каталога на Бош са кухненските плотове. Определено плота е сред най-експлоатираните домакински електроуреди, на които залагаме приготвянето на вкусна храна за семейството. Какъв котлон за вграждане да изберем и какви са основните предимства на марката Bosch в създаването на иновативни и модерни решения? Отговорите предстоят в следващите редове.

Bosch – смисъл за всяка кухненска зона

Котлони за вграждане бош или още известни като плотове за вграждане са един от най-търсените продукти на нашия пазар. Каталога на немския бранд с вековна история в производството на кухненски и битови уреди наистина може да ни изуми с предложения за котлони:

  • Индукционни;Котлон
  • Газови;
  • Комбинирани;
  • Стъклокерамични;
  • Електрически и много други.

Несъмнено готвенето придобива съвсем друго измерение, тъй като Бош намират точно онова решение, от което се нуждае и вашата кухня. А сред новостите, които подобряват удобството и правят зоната много по-практична са сериите котлони за вграждане с:

  • TouchControl – само с едно докосване се превръщате в шеф готвачи, създаващи кулинарни шедьоври, на които се наслаждава цялото семейство;
  • Domino – няма по-ефективно решение за комбинация от плот, предлагащ едновременно индукционна зона, газова зона и скара, върху която директно да приготвите сочни пържоли;
  • HighSpeed – разбира се, че бързината има значение. За да негубите нито минута ценно време и храната да бъде светкавично приготвена можете да заложите на котлоните за вграждане с тази функция.

Всичко това и още много иновативни, практични и функционални решения от БОШ можете да откриете в каталога на онлайн магазин МебелиАрена.