Колко е важно да обзаведем комфортна и уютна спалня

спалня

Покупката на нови мебели може да бъде приятно занимание, ако изберем да ги поръчаме през интернет платформа. Тук търговците ни представят много различни производители и съответно комбинации, които няма да срещнем другаде. Ако споменем конкретно спалнята и мебелите, които са необходими за нея, ще установим, че е най-добре да поръчаме готов комплект. Научи повече за актуалните оферти на магазин Venus.bg. Те са разнообразни като стил и дизайн и разбира се размерите им могат да бъдат синхронизирани със свободното пространство в дома ни.

Как да открием точния спален комплект

Когато започнем да търсим подходящи мебели е добре да научим повече за различните комплекти за спалня. Те в никакъв случай не са еднотипни, като комбинации и са съчетани, така че всеки да намери подходящото за него. Може да избираме между легла, които са 160/200 , 140/200 или по-малки персон и половина. Това зависи от размера на стаята, от това колко души ще спят на леглото и от нашето лично предпочитание. Научите повече за различните предложения в онлайн.

Гардеробите включени в комплектите също са много разнообразни като габарити. Съвременните разполагат с плъзгащи врати, чрез които се спестява място. Препоръчваме ви да изберете модел с вградени огледала, защото те са полезни и правят атмосферата по-стилна. Научете повече преди да поръчате онлайн.

Към комбинациите има прибавени и нощни шкафчета. Те могат да бъдат със семпла визия или снабдени с допълнителни чекмеджета и рафтове. Научете повече за характеристиките на следния модел от магазин Venus.bg. Луксозен спален комплект SEFURA SCORREVOLE 160/200 – Бял/Сив:

мебели за спалня
  • „SEFURA SCORREVOLE“ – комплект от луксозни мебели за обзавеждане на Вашата спалня, изработен от качествени материали;
  • разполага с тапицирано легло, подходящо за двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • добавени са две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • скрин с три чекмеджета и огледало.

Луксозен комплект за спалня, съдържащ достатъчно артикули да се чувстваме удобно и помещението да бъде винаги подредено. Научете повече за другите модели.

Защо да изберем мебели направени от MDF и ПДЧ

Свикнали сме да мислим, че дървесината е най-добрият материал за изработка на мебели. С времето обаче се появиха модерните MDF и ПДЧ плоскости, които се превърнаха в много добра алтернатива на скъпата и тежка дървесина. Артикулите изработени от тях са доста по-евтини и повърхността им е обработена по специален начин за да са защитени и да изглеждат красиво и естествено. Голяма част от мебелите притежават гланциран ефект, благодарение на който почистването става лесно. Качеството на предлаганите модели е много високо, те са здрави и устойчиви за ежедневно ползване. Научете повече за изработката на спалните и изберете поръчката онлайн.