Какви холни маси предпочитат съвременните потребители

маса

Все по-високи критерии проявяват клиенти, на които им предстои да инвестират в холни маси. В случая не цената е водеща за това да се избере един или друг вариант. Много са клиентите, които смятат за необходимо да заложат на многофункционален продукт, който да предостави различни опции за използване. Точно на такава колекция от практични продукти ще съсредоточим вниманието ви. В днешната публикация ще ви запознаем с mebeliarena.bg / Холни маси, които се отличават със своите невероятни качества, перспективно използване и функционалност. Акцента е насочен към два основни типа холни маси, които през последните няколко години се превърнаха в абсолютен хит сред клиентите.

Разтегателни холни модели – удобства

Понякога твърде малкият плот на една мебел се оказва недостатъчен за да можете да поберете вещите, които желаете да използвате в даден момент. Тъй като всекидневната и хола са доста натоварени от цялото семейство е напълно естествено да се избират такива мебели, които безспорно са в състояние да осигурят супер ефективност и удобство.

Когато холната мебел е с разтегателен механизъм и опция за увеличаване на плота то това е добре дошло за членовете на семейството, тъй като така и осигурявате:

  • Повече площ за използване на масата за рисуване от децата;
  • За редене на пъзели;
  • Като поставка за различни неща за хапване и пиене докато гледате любим филм и други.

Разтегателните маси не случайно се разглеждат като перспективни решения, които са изключително удобни и практични, допринасящи за осигуряване на перфектни условия за битовите ви занимания.

Трансформиращи се – какво означава това

холна маса

Актуални към момента са и трансформиращите се холни идеи. В каталога на магазин Мебели АРЕНА се предлага огромен набор от решения, от които можете да се възползвате. Със сигурност това, от което човек може да се възползва са перспективите на тези холни мебели. Те се отличават с това, че са:

  • Практични;
  • Функционални;
  • Удобни;
  • Лесни за използване.

Това, което е характерно за тези мебели е именно трансформиращата им функция. Тя се отнася до това да се приложи механизъм, посредством който малката масичка може да бъде повдигната до ниво на удобна трапезна маса, а плота да бъде увеличен с цел да могат да бъдат подредени по-голям брой съдове, които да се използват от домакинството при хранене.

Маса две в едно – така накратко можем да определим трансформиращите се модели, които ви очакват в каталога на виртуалната платформа Мебели АРЕНА. Те са страхотно допълнение за малки жилища, в които трапезарията и всекидневния кът делят едно общо помещение.