Защо е от значение вида и практичността на дивана в хола

диван тройка

Когато купуваме нови мебели трябва да се уверим, че те ще ни служат по най-правилния начин. Потребителите са отделили най-много време на избора на мека мебел и това не е случайно, защото тя се използва ежедневно от цялото семейство, а също така на нея настаняваме и гостите си. Диванът, който ще изберете трябва да е достатъчно функционален и стилен на външен вид, за да удовлетвори нуждите ви и да създаде едно по-добро настроение. Мебели Венус дивани може да разгледате в интернет каталога и да изберете определен дизайн, който ви допада.

Какво ни предлагат модерните холни дивани

Интериорът на дневната е важно да бъде удобен и мебелите в него да са съчетани по най-добрия начин. За да получите подобна визия са ви нужни артикули, изработени в подобен стил и дизайн. Трябва също така да намерите правилните места за тяхното инсталиране с което ще направите обстановката комфортна за използване. Съвременните дивани са невероятно комбинативни, благодарение на практичните форми в които са изработени.

Ще откриете такива с прилежаща лежанка и ъглова форма, които лесно ще заемат позиция опрени до стената в ъгъла на стаята. Добре познатите прави модели от друга страна не заема твърде много място и винаги предлагат удобство и мекота. Допълнителните механизми за разтягане са полезни и правят дивана многофункционален. Той може да бъде използван като спалня при нужда. Магазин Венус ще ви даде малко повече подробности за следния модел. Триместен модел Nisa с функция сън и ракла – светло сив:

диван
  • триместен диван „Nisa“ е оборудван с разтегателен механизъм, тип „клик-клак“, трансформиращ го в удобно легло;
  • диванът е изработен с метално-дървена конструкция, пълнеж от дунапрен и мебелна вата, тапициран с луксозна дамаска;
  • разполага с ракла за багаж. Тапицерски колани придават мекота и удобство;
  • опционално може да закупите фотьойл „ Nisa 1“.

Красив и луксозен модел, конструиран от надеждни материали, който ще ви позволи дълго време да се наслаждавате на удобство.

Какъв вид тапицерия да изберем

Меката мебел е продукт, който изцяло е облечен в тапицерия. Това го прави красив на външен вид и разбира се забележим в помещението където се намира. В момента клиентите имат възможност сами да изберат вида и цвета на дамаската, като това е доста сериозно решение. Едната разновидност е луксозна кожена тапицерия, а другата текстилната. От това коя от тях ще предпочетете, зависи и какъв стил ще оформите в дневната. Старайте се дамаската да бъде износоустойчива и да се поддържа достатъчно лесно, особено ако използвате меката мебел интензивно.