Защо да променим обзавеждането, като поръчаме нов диван онлайн

ъглов диван

Препоръчително е през определен период от време да променяме интериора на жилището си, което внася обновление и създава хубаво настроение за цялото семейство. Разбира се не е нужно да инвестирате прекалено много средства и да подменяте всички мебели. Достатъчно е само един елемент от обзавеждането да се смени с нов, за да създадете различно усещане в стаята. Ако това е дневната в която така или иначе се прекарва най-много време е добре да поръчате нов диван онлайн, който да ви донесе още повече комфорт и удобство. Виж тук в сайта на Venus.bg актуални оферти с много красиви и добре изработени модели.

Какви са основните предимства на съвременните дивани

С времето меката мебел претърпя доста визуални и функционални промени. Дизайнерите надградиха възможностите на диваните и днес се радваме на наистина функционални и добре конструирани модели. Вижте тук онлайн, разнообразието от размери, форми и дизайн. Впечатление правят ъгловите дивани, които са снабдени с комфортна лежанка. По този начин може да полегнем в по-удобна поза и да се насладим на любимия си филм или книга.

Вижте тук и варианти с инсталирани релакс механизми. При тях чрез електрическо устройство се променя позицията на облегалката и се повдигат краката. Разбира се диваните се разтягат, за да ги използвате и като място за сън, а под седалките подреждате вещи. Вижте тук подробности за различните възможности на съвременната мека мебел. Venus.bg предлага следния модерен дизайн. Холов ъгъл Фиджи с функция сън:

диван
  • разтегателен ъглов диван „Фиджи“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • основа – масив, МДФ, ПДЧ;
  • седална част – матраци с пружинен пакет тип „Бонел“, еластични колани и пенополиуретанова пяна с висока плътност. Вижте тук подробности за материалите;
  • възглавници – силиконизиран пух и пенополиуретанова пяна;
  • функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб;
  • вижте тук снимковия материал.

Качествено изпълнен модел с възможност да изберете цвета на тапицерията. Такъв диван лесно ще се адаптира в пространството и ще го направи далеч по функционално.

Как да открием надежден търговец онлайн

В интернет пространството могат да бъдат открити различни магазини, но тези които се ползват с добра репутация сред клиентите се броят на пръсти. Добрите и доказани във времето търговци се отличават с това, че продуктите са разнообразни като модел и стил, а под снимките има изключително подробна информация. Това със сигурност е гаранция, че онлайн магазинът държи на своите потребители и на това те да бъдат информирани, когато инвестират в толкова важни мебели.

Разгледайте сайта и вижте тук формата за поръчка, която е много точно и ясно изработена. В удобно за вас време може да поръчате и търговецът ще ви достави до дома избрания модел.