Wurth – световен лидер в търговият на машини и инструменти с високо качество

продукти Wurth

Всяка голяма компания, утвърдила се на пазара е стартирала своя бизнес от малка работилничка или магазинче. Не по-различна е историята на световния лидер Wurth, чието начало е поставено през 1945 година от Адолф Вюрт Кюнцелзау, Германия. Търговеца на винтове бързо осъзнава, че има много голяма ниша и търсене на висококачествени продукти в сферата на строителството, авторемонтните услуги, дървообработването и други сектори. Така се заражда идеята за създаване на производствена дейност, която да обхваща богат асортимент от ръчни инструменти, електрически и пневматични машини както и разнообразие от крепежни елементи, предпазни средства и професионално облекло, техническа химия и много други.

Продукти с широк обхват на приложение

Мащабите, към които се стреми компанията се реализират и днес логото на Wurth е символ на качество и утвърденост на световно ниво. В наши дни стартиралата като семейна компания фирма се превръща в концерн, в чиито състав влизат над 400 дружества, които са позиционирани на различни места по света. Лидерството на банда е повод в повече от 80 страни да се предлагат ней-висококачествени материали и машини, които са доказали своите качества и способности.

У нас гамата продукти на компанията присъстват повече от четвърт век и през този период в списъка с партньори и клиенти се нареждат:

 • Водещи фирми в строително-ремонтния сектор;
 • Производители на елементи за автомобилостроенето;
 • Компании от сферата на производството на металорежещи и други машини;
 • Мебелни фирми и много други.

Дори най-малките работилници разчитат на гамата продукти Wurth, поради това, че се касае за високо качество, утвърденост, здравина и надеждност при провеждане на конкретните трудови ангажименти. Развитието е в основата на успеха на немската компания. Водещо е значението на широкия обхват на приложение на продуктите, които се отличават със своята ергономичност. Непрекъснатото модернизиране и разнообразяване на продуктовия каталог е в основата на това в наши дни на световния концерн да се гледа с респект и уважение.

Лидер в доставките на огромен асортимент продукти

машини

Селекцията от продукти, които могат да бъдат доставени в зависимост от спецификата на вашата дейност от Wurth са многобройни. Когато говорим за асортимент определено това, което ще ви впечатли тук е, че продуктовата листа на компанията включва над 125 хиляди артикула.

Сред най-популярните са:

 • Широк набор от крепежни елементи;
 • Ръчни инструменти;
 • Акумулаторни и пневматични машини;
 • Инструменти за ремонт наавтомобили;
 • Системи за съхранение на работни инструменти и пособия;
 • Компоненти за електромеханични дейности;
 • Лепила;
 • Уплътнители за крепежи и резби;
 • Работно облекло и предпазни средства както и много други.

Всяко едно изделие е съобразено с достигането на безкомпромисно качество, професионално отношение и висока компетентност при производствения процес. Безспорно стремежа към това да се предостави най-високо качество на продуктите нарежда компанията сред световните лидери, на които можете да поверите спокойно изпълнението на професионалните си задачи. Целите са да има непрекъснат контрол от производството до достигането на продукта до крайния клиент като е особено важно да се акцентира на обратната връзка, която е причина асортимента да бъде непрекъснато усъвършенстван и подобряван в полза на удовлетворението на потребителите.

Партньорство

Корпоративната философия на компанията е в това да си партнира с утвърдени търговци на пазара. Така продуктите успяват до достигнат до клиенти независимо от техния професионален или социален статус. Огромната гама от продукти, които се предлагат на нашия пазар сега можете да откриете и в онлайн магазин Ташев Галвинг. Не се налага да посещавате физически търговски обекти за да можете да се докоснете до удоволствието от работата с едни от водещите машини и инструменти, компоненти и помощни средства за провеждане на различни професионални или хоби занимания.

Изберете с един клик онова, от което се нуждаете, ат Ташев Галвинг ще ви гарантират отлични цени и условия за бърза доставка.