Как вида на бебешката количка влияе върху нейната цена

бебешка количка

Изключително разнообразни са като вид бебешките колички, които се предлагат на пазара. Това, което е важно да отбележим, че и цените се повлияват от това каква е марката, стила, дизайна, броя на колелата, седалките и т.нат. на возилото. Така, че не е много определящо да се търсят изгодни за бебешка количка цени преди да са уточнени тези главни критерии на родителите спрямо техния избор. Стойността на количката  зависи от редица фактори и днес ще ви запознаем с тях.

Брой на колелата

С три или с четири колела се предлагат на пазара бебешки колички. Ако търсите по-маневрен вариант, който да ви осигури добра подвижност и справяне с всякакви градски предизвикателства то на практика това ще ви струва и повече пари. Колелата на триколките са по-големи, а освен това много от тях са и с възможност са напомпване, което създава високо ниво на комфорт при возене. Големите гуми са по-проходими и независимо дали разхождате бебето на чакълиран, павиран или гладък терен то това няма да се отрази на неговия комфорт.

Според броя на седалкитеколичка за близнаци

Масовите колички са с един кош, предназначени за возене на едно дете. Варианти обаче има за близнати, тризнаци, четиризнаци. Колкото повече деца ще има в количката толкова по-висока е нейната цена. Ако децата не са на еднакви възрасти имайте предвид, че се предлагат и такива с допълнителни приспособления за по-големи деца, които са с тегло до 15 килограма и също могат да се возят на количката, но изправени. Тези приставки несъмнено също повлияват върху цената на бебешката количка.

Според сезона

На най-ниски цени се предлагат летните колички, тъй като те няма толкова много защитни покривала. Скъпи са количките от типа зимни, както и комбинираните, тъй като те осигуряват много повече защита на бебето и детето по време на разходка, предпазват от студ, вятър, дъжд, сняг.