За ВиК проблемите и защо не бива да се заемаме сами с тях

Редовната поддръжка на водопроводната система трябва да бъде на преден план в списъка от задачи, които всеки един от нас държи в ръцете си, когато става дума за жилището, е което живеем. Вик инсталацията е важен елемент, като ако тя не функционира правилно, определено ще ни се наложи да се сблъскаме с доста дилеми за разрешаване. Но дори и да е така, винаги можем да се обърнем към професионална ВиК фирма, която да ни окаже нужната подкрепа. И без значение дали става дума за отстраняване на течове, или за смяна на водомер, и в двата случая ще останем доволни от резултатите!

Когато имаме съмнения за теч

Водопроводчик

Дори да имате и минимални съмнения за наличието на теч в дома Ви, незабавно вземете мерки за неговото отстраняване! Много е важно да направите това, защото при наличието на авария, последствията могат да са наистина драматични за Вас и съседите Ви… Имайте предвид, че течът може да е възникнал поради най-различни причини, така че не се наемайте сами да разрешавате този проблем. По-добре го оставете на специалистите, които знаят точно как да подходят, за да завърши всичко благоплучно:

 • Посещение на дома Ви, за да се установят щетите;
 • Локализиране на теча без къртене;
 • Обследване с термографска камера и изпращане на резултатите;
 • Премахване на теча и издаване на нужните документи.

Всяко едно начинание, свързано с водопроводната система е сложно и комплексно. То трябва да бъде извършвано под зоркия поглед на  опитни техници, които имат нужните познания, за да се справят с всеки един ВиК казус успешно. Обадете се още сега на Хидро Старт и преведете в изправно състояние водопроводната система. Дори и да не е установен теч в дома Ви, отново ще можете да се възползвате от различни по вид ВиК услуги, всяка една от които предлагана на ниска цена!

Хидро Старт – универсалното решение за Вашата ВиК инсталация

Ако да речем се намирате в разгара на жилищен ремонт, със сигурност планирате да обновите и банята, обзавеждайки я модерно и функционално. Само че това няма как да се случи, ако не сте намерили добра ВиК фирма, която да Ви помогне при монтажа на отделните компоненти, предназначени за санитарни помещения:

 • Мивка;
 • Тоалетна чиния;
 • Биде;
 • Вана;
 • Душ кабина;
 • Пералня;
 • Бойлер;
 • Сушилня и др.

Съдомиялната в кухнята също трябва да бъде прецизно свързана с водопроводната система. Този електроуред е много важна част от всяко домакинство, като без него домакинята не би могла да се чувства на 100% улеснена в изпълненията на домашните си задължения. Наемете Хидро Старт, за да обособите дома си точно както трябва, без да пропускате абсолютно нищо. Вижте https://hidro-start.com/otkrivane-na-techove/

Защо не бива да пренебрегваме петната от влага по стените

Както казахме и по-рано, „симптомите“ за това, че е напълно възможно в дома ни да има теч, са най-различни. Единият от тях е наличието на петна от влага по стените, но не е изключено да видите сифона в тоалетната прокапал… Когато това се случи, не се опитвайте да човъркате разни неща, за да се убедите напълно, че става дума за теч! Единственото нещо, което се изисква от Вас е да се обадите на Хидро Старт, а оттам нататък нещата ще се случат по възможно най-добрия за Вас начин…

Няма неразрешим Вик казус

Колкото и тежка да Ви изглежда ситуацията, създала се в следствие на възникналия в дома теч, никога не спирайте да вярвате, че нещата могат да се оправят! Но за да се случи, трябва да заложите на най-добрите – на Хидро Старт. Не си правете илюзиите, че ще успеете да се справите и сами с който и да е водопроводен проблем. Дори и много да Ви се иска да не плащате на професионален водопроводчик, това е правилният вариант, а Вие се доверете изцяло на фирмата, която Ви препоръчвахме. Няма да съжалявате!