Какви са характеристиките на съвременните маси и столове за трапезария?

комплект

Има определени зони в жилището, които са по-специфични за обзавеждане. Важно е да сте особено внимателни в подбора на мебели, които ще използвате редовно и с удоволствие. Стаята, в която е обособен кът за хранене, трябва да бъде наистина функционална и уютна, а за целта са ви необходими трапезна маса със столове Мебели ВЕНУС. С помощта на този практичен комплект лесно ще създадете приятна обстановка, в която със семейство или гости да прекарате часове около трапезата. Мебелите са много разнообразни като функционалности и дизайн, затова отделете време да разгледате всички варианти.

Какво е по-специалното при модерните маси и столове в комплект?

Ако преди този тип обзавеждане ви се е виждало скучно и еднообразно, днес има сериозни промени. Производителите са се погрижили да ви представят интересни комплекти маси и столове, които притежават допълнителни декорации, удобства и ще направят жилището красиво. Хората не винаги отделят нужното внимание на помещението в което се хранят, а това не бива да е така.

Тук прекарвате значителна част от свободното си време и е важно да сте настанени по най-добрия начин. Сега ще откриете комплекти с красиви декоративни плотове, разтегателен механизъм, тапицерии и много други. Въпрос на личен вкус е какъв дизайн ще разположите в трапезарията. Може да се насочите към модерното обзавеждане или да предпочетете класическият стил с по-строги линии. От магазин Венус се приготвили за вас следния модел. Комплект маса VENUS 1104 и столове LOREN 2136:

маса и столове
  • луксозен комплект трапезна маса и столове, който ще осигури комфорт за Вас и Вашите гости;
  • масата е със стабилна пенополипропиленова конструкция и плот от МДФ с мотив;
  • благодарение на механизма за разтягане имате възможност да увеличавате при нужда площта на масата (автоматично отваряне);
  • модулите са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка, за която е използвана висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Практични и елегантни мебели в комплект, съобразени с последните модни тенденции.

Защо е естетично да използваме тапицирани мебели?

Ако сте решили да поставите в трапезарията столове облечени в дамаска няма да сгрешите. Те придават по-красиво и класно излъчване на помещението и са значително по-удобни. Когато модулите са изцяло тапицирани са приятни на допир, меки и могат лесно да се съчетаят с останалите неща и цветове в стаята. Създайте си комфорт и удобства, като се сдобиете с хубаво и качествено обзавеждане. Тези мебели не са с по-висока цена от класическите и това е причината много от потребителите да избират именно тях.