Къде да открием разнообразие от интимни играчки?

Все повече хора в днешно време осъзнават важността на това еротичните ни фантазии да бъдат задоволени. Във всеки секс шоп ще намерите разнообразие от аксесоари и играчки както за мъже, така и за жени, а дори и за двойки, които биха могли да разнообразят сексуалния ви живот и биха ви накарали да усетите неизпитани до сега удоволствия. В онлайн магазин Клеопатра, можете дори да закупите секс играчки на едро на невероятни цени. 

Какви играчки да търсим

За да направим правилен избор при закупуването на играчки от секс шоп, е важно да сме добре запознати с вариантите, които имаме, както и тяхната правилна употреба и функционалност. Нека разгледаме по-конкретно какво можете да откриете в любимия си шоп за сексуални аксесоари:

  1. Аксесоари за фиксиране на партньори – тази категория включва всички видове белезници, нашийници, окови, въжета и въобще всичко, с което можете тактично да обездвижите партньора си. Можете да ги намерите сред БДСМ аксесоарите. 

Чувайки думата белезници или окови, много хора си представят неособено приятна картинка, а именно тежки метални устройства за транспортиране на затворници. Не бързайте обаче със заключенията и не подценявайте ролята на подобни атрибути в спалнята. Ако една двойка има нуждата един от двамата участници в играта да е с ограничени движения, то това е идеалният вариант. Понякога жените искат да почувстват истински див мъж наблизо и да бъдат крехки невинни създания. В комплект с една домино маска, определено ще забравите реалността и ще се потопите в усещанията, които предстоят. 

Подобни играчки помагат точно за такъв тип ролеви игри. Добре е да знаете, че аксесоарите за фиксиране са изработени от подходящи материали, които да не оставят белези по кожата, ако се използват правилно, така че няма да ви се налага сутринта в офиса да обяснявате от какво са тези следи по ръцете ви.

  1. Играчки за стимулиране – когато имате нужда от атрибути за леглото, които да стимулират играта, то намерете любимия си секс шоп и разгледайте предложенията. Силиконови вибратори, мастурбатори или различни клиторни стимулатори, могат да ви накарат да изпитате неизпитвани до сега удоволствия. Този тип аксесоари са подходящи както за самостоятелна игра, така и за двойка, която търси нови и различни усещания в леглото. Друго, към което често ще ви насочат в секс шопа, са пръстените за пенис. Те са вибриращи и доставят удоволствие едновременно и на мъжа, и на жената, поради което са и толкова търсени.
  2. За уголемяване – ако имате нужда от удължаване на пениса, в секс шопа определено ще намерите подходящи аксесоари за целта. Разнообразни помпи, които могат да постигнат уголемяване на пениса с лекота, и то до страхотни размери, могат лесно да бъдат намерени и да решат един немалък проблем на част от мъжете. Истината е, че дори и някои жени да твърдят, че размерът няма значение, всеки мъж ще се чувства по-уверен, ако неговият атрибут за доставяне на удоволствие е по-голям. 

Разнообразието от аксесоари, които да ползвате в леглото е наистина голям, така че не се притеснявайте да се консултирате с любимия си секс шоп, за да ви е по-лесно да изберете подходяща играчка за себе си или за игрите, които играете в леглото с партньора си.

Дрехи от секс шоп

В подобни магазини, освен разнообразни аксесоари, можете да намерите и интересни дрехи, с които лесно ще запалите фантазиите на човека до вас. С помощта на различни костюмчета, можете да играете интересни ролеви игри, които допълнително да подхранят страстта в спалнята ви. Това определено е добър вариант да включите нещо ново в сексуалния си живот!