Защо да предпочетем дизайнерска маса от Венус

маса

Трапезарията е мястото където се събирате със своето семейство, приятели, разговаряте, храните се и прекарвате приятно дълги часове. Това е кътчето, което трябва да бъде направено красиво, функционално и удобно, а също така да може да го използвате в ежедневието и по други поводи – да изпиете сутрешното си кафе, да прегледате новините на лаптопа си или да почетете книга. Следователно маси https://www.venus.bg/маси-и-столове са тук да отговорят на вашите очаквания и нужди.

Идеи за дизайн на модерна трапезария с помощта на маса venus

Това което има най-голямо значение за модерната трапезария, е нейната изключителна функционалност, като същевременно предлага необходимото гостоприемство. Очевидно дизайнерската трапезна маса venus е главният герой и нейния стил, форма, размер ще реши характера на обстановката. При избора на дизайнерска маса за хранене venus трябва да се имат  предвид три основни характеристики – материал,  форма и функционалност. Онлайн магазин venus е подготвил за вас наистина впечатляващи дизайнерски маси, изработени от най-качествени материали, снабдени с механизми за разтягане. Основата на тези атрактивни модели е в интересни и причудливи форми. Когато става въпрос за здравина и устойчивост всеки би избрал дървото. То е абсолютно универсално, тъй като от него се правят маси във всякакви форми и размери.Комплект маса и столове

Разтегателна трапезна маса Derby L – ви представя тази изключителна дизайнерска мебел, която ще бъде оценена от семейството ви и вашите гости:

  • Правоъгълен плот с дебелина 50 мм и разтегателен механизъм, с помощта на който тя достига два метра дължина;
  • Изработена е от качествен MDF материал;
  • Основата е от неръждаема стомана а цветът на масата и бял гланц – универсален и подходящ за всяка обстановка.

От всичко изброено до момента става ясно, че една дизайнерска маса от venus, ще внесе необходимия стил и елегантност във вашата трапезария. Тя безспорно е доста скъпа инвестиция, но това не бива да ви спира да постигнете желаната визия на помещението.