Вълнуващи ароматни предложения от Jo Malone, подходящи за всякакви поводи

Британската марка Jo Malone вече дълги години съумява да предостави на своите клиенти шанса да се докоснат до вълнуващи и наистина прекрасни парфюмни изкушения. В днешната статия с радост и вълнение ще се спрем на две от тях, за които сме сигурни, че бихте могли да използвате при всякакви поводи и по всяко време.

Брандът специализира в създаването на аромати както от областта на личната козметика, така и що се отнася до направата на парфюмни формули за дома и интериора. Днес съсредоточаваме вниманието си върху ароматите, на които да заложим в стремежа си към създаването на прекрасната и притегателна визия.

Honeysuckle & Davana е един от най-добрите парфюмни шедьоври на Jo Malone

Давана е вечнозелена билка, отличаваща се със сладостен и притегателен аромат – именно нея откриваме във връхните нотки на композицията. Още оттук всяка дама категорично затвърждава, че определено държи на изкусителната и вълнуваща визия. Средните нотки на композицията са представени от присъствието на акорди от британски орлови нокти и роза – две съставки, които изненадващо сработват изключително добре заедно, превръщайки парфюма в енигматично и авантюристично произведение на изкуството.

Трайността и плътността на парфюма, разбира се, се постига чрез внимателната селекция на онази съставка, която ще открием в неговата база. В случая от Jo Malone избират това да е дъбов мъх – именно чрез тази съставка се постига уханието на земни и дървесни акорди, така характерно за този именит парфюм на марката.

Jo Malone и техният French Lime Blossom – флорално изкуство в бутилка за дами

И докато сме все още на вълна дамска парфюмерия, бързаме да ви представим отблизо още едно парфюмно изкушение от марката. Става дума за French Lime Blossom – аромат, загатващ по един вълнуващ и страхотен начин за френския шик и изтънченост.

Във връхните нотки на композицията долавяме бергамот и портокалов цвят, създаващи феерия от цитрусова свежест и плодова наслада. Следват ги плътно есенциите, които откриваме в сърцевината – там се натъкваме на липов цвят, момина сълза, естрагон, жасмин и роза – флоралните елементи определено създават усещане за нежност и изтънченост, така характерни за излъчването на целия парфюм. В базата с удоволствие се наслаждаваме на присъствието на пчелен восък, за който бихме казали, че се явява като един от емблематичните акорди за марката.

Определено парфюмите на Jo Malone представляват смесица от висококачествени и страхотни ароматни есенции, чието майсторско съчетаване води до създаването на вълнуващи и емблематични благоуханни творения. Не се замисляйте – още сега потърсете ароматите на бранда и открийте онзи, който изцяло ще омае сетивата ви.