За безопасни и удивителни естетични резултати се доверете на опитни дерматолози с утвърдена репутация

почестване на лице

Съвременната естетична дерматология предлага на клиентите си наистина много добри и високоефективни разкрасителни терапии, които освен с фантастичен резултат са и напълно безопасни за здравето. Обясним и повишаващия се интерес от страна на клиенти към клиниките и естетичните центрове по дерматология, тъй като тук работят лекари с опит и професионална квалификация, което доказва едно много правилно и индивидуално отношение към всеки пациент. А списъка с процедури, които да се погрижат за здравето и самочувствието ви никак не са малко. Всеки би искал да има съвършена визия и да изглежда така както мечтае. Е, днес това е напълно възможно, защото се доверихме на клиника по естетична дерматология Мирабел град Бургас.

Хиалуронови филъри за устни – безопасни ли са

За лекарите дерматолози от Мирабел поставянето на хиалуронов филър за устни Бургас е сред най-безопасните и безобидни терапии, които могат да допринесат за подобряване контура и уплътняването на устните ви. Със сигурност тънките устни не са предпочитани от дамите, тъй като те правят лицето по-строго. Когато устните са сочни, плътни и с добър обем, който е съразмерен на лицето то тогава определено няма да останете незабелязани от околните.

Акцентирахме върху това, че метода на уплътняване на устни е изключително безболезнен, безопасен и ефективен, а причините за това са в това, че филърите, които се инжектират с цел уплътняване съдържат естествена съставка, а именно хиалуронова киселина. Това, което може би не знаете е, че хиалурона абсорбира вода до 1000 пъти повече от своето тегло, които прави възможно уголемяването на третираните с киселината зони да бъдат значително подобрени.

И не само като ефективно и безопасно средство за уголемяване на устни се използва хиалуроновата киселина, а също така и като и като решение за подмладяване и борба с бръчките. А предвид това,  че е естествена за организма съставка я прави лесна за резорбиране и липса на прояви на различни алергии.

А никак не са малко останалите приложения на хиалуроновите филъри, които са наистина най-популярни при уголемяването на усти. От Мирабел Бургас прилагат този естествен метод за уплътнява и при:филъри

 • Третиране на други зони по лицето;
 • Може да се ползва при шия, деколте;
 • Дава оптимални резултати при инжектиране на филъри в ръцете и други части на тялото;
 • Придава обем;
 • Скулптурира и подчертава желаните линии;
 • Попълва бръчки;
 • Подпомага хидратацията на кожата.

Изобщо множество са ползите от третирането с хиалуронови филъри, но наистина сред най-прилаганите от клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас са тези за уголемяването на устни.

Защо естетичните процедури се прилагат от дерматолози

Аспекта на подлагането на която и да било естетична процедура идва да покаже, че наистина има смисъл от това да се подходи отговорно. Винаги има риск за здравето, от неправилно извършена инжекционна или апаратна терапия. Именно тук идва ролята на експертите дерматолози Бургас, които не просто инстинктивно и заучено ще изпълнят терапията, за която сте платили, а гарантират за своята работа и вашето здравословно състояние.

Дерматолозите от Мирабел Бургас са професионалисти с доказана репутация сред пациенти и колеги. Добре свършената работа е тази, която гарантира перфектен краен резултат, но и оптимална безопасност на процедурата. Наистина е отговорност, приоритет и амбиция за повечето дерматолози да бъдат съвършени по всички показатели и да приложат своите умения и познания в полза на здравето на своите пациенти и тяхното добро самочувствие.

С Мирабел Бургас можете да сте спокойни, независимо от това на какви процедури се подлагате – естетични или дерматологични. Клиниката разполага с модерно  и професионално оборудвани кабинети по:

 • Дерматология;
 • Венерология;
 • Естетичен център за лазерно подмладяване;
 • Кабинет за крио терапия;
 • Кабинет за лазерна епилация и други.