Как да създадете съвършен холен кът

холна маса

Холния кът е състои по неписани правила от три главни елемента. Това са меката мебел, която се приема като основен атрибут, осигуряващ естетиката и комфорта в хола. На втората позиция се нарежда секцията като организатор на мултимедията, нужна за тази почивна зона. А на третата последна, но в никакъв случай по важност позиция се изправя мини холната масичка. Вариантите, които откриваме като дизайн, подредба и съдържание в този вид са доста разнообразни. От стандартни и готови решения пазара ни предлага съвършено стилни и и бутикови мебели, с които детайлно успяваме да изградим ефективен и функционален интериорен стил. Какъв е предпочитания от вас и защо днес ще започнем именно с бутикови холни маси? Предстои да разберете!

Масата за хол – защо да бъде неповторима

Колкото добри и луксозни са дивана и секцията то толкова по-очарователна и креативна следва да бъде холната ви маса. Причините днес да се насочим към бутиковите модели никак не са случайни. Като се вземе предвид това, че всеки дизайнер разглежда холната маса като фокусна точка в интериора то няма как да масаподцените нейния дизайн. Тя трябва да бъде:

  • Привличаща вниманието;
  • Да е фантастична;
  • Забележима;
  • Абсолютен уникат.

И си мислите, че такива мебели не съществуват или пък ако ги има те ще са непосилно високи като цени? Всъщност вероятността да ви минават подобни мисли може да бъде развенчана с един много бърз преглед на моделите бутикови холни маси, които присъстват в каталога на онлайн магазин Арена.

Да, цената им е по-висока от стандартните модели, но в никакъв случай не бихме я определили като твърде невъзможна за да си я позволите. Ще ви издадем една тайна – от Арена предлагат опцията изплащане без оскъпяване, което всъщност е повод да си изберете най-луксозния нов модел маса за хол. Все пак това ще бъде акцента, който ще завърши бутиковия израз на холния кът, така че си струва да заложите на най-доброто.