Как модерният шкаф за обувки ще ни създаде нужните удобства в антрето?

шкаф тип пейка

Да изберете хубави и качествени мебели за жилището си вече не е толкова трудно, тъй като такива се предлагат в модерните онлайн магазини. Специализираните търговци са отделили и раздел свързан с интериора на антрето, тъй като то също е важна част от цялостната обстановка в дома. Това е първото място, на което попадате щом се приберете и трябва да ви посреща с уют и чистота, които могат да бъдат създадени само, ако имате правилните артикули за съхранение. Мебели Венус ви предлагат различни модели шкафове за обувки, чрез които да оформите по-добре входното пространство и да се чувствате удобно.

Кои модели шкафове за обувки ще бъдат най-практични за малкия коридор?

В повечето съвременни жилища преддверието е малко и тясно пространство, в което трудно могат да се поберат много обемни мебели. Поради тази причина дизайнерите и производителите на обзавеждане са се постарали артикулите, които са създадени за тази зона да са функционални, компактни и максимално удобни. Шкафовете за обувки познати още от миналото разполагат с механизъм за отваряне тип попадащи вратички. Така самата мебел не изглежда никак обемно, а в същото време имате двуредов механизъм, който ви дава възможност да поставите вътре повече от наличните си модни аксесоари.

Напоследък актуални са и вертикалните шкафове за обувки, които изглеждат невероятно елегантно и оползотворяват свободното пространство на височина. Те се отличават с доста голям капацитет на съхранение и множество рафтове. Какво ще предпочетете зависи най-вече от вашия начин на живот и това, колко чифта имате за съхранение. В каталога на Венус ще научите подробности за следния модел. Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен вирджиния:

шкаф
  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало, рафтове и закачалки;
  • моделът да побере от 8 до 10 чифта;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм;
  • стилен и модерен дизайн, който ще подхожда на всеки съвременен дом.

Наличието на огледална врата създава много по-приятна обстановка, има къде да се огледате и помещението визуално се разширява. Специалистите съветват винаги да предпочетете повечето пространство, защото то никога не е излишно.

Какво ще ни накара да пазаруваме мебели онлайн?

Много потребители избират пазаруването в интернет, защото то им дава необходимото спокойствие да направят точната покупка. Онлайн магазините се отличават и с това, че представяш много по-голямо разнообразие на продукти от различни производители. Това е в плюс на клиента, който ще намери дизайн, стил и функционалности отговарящи на неговите очаквания. Цените на шкафовете за обувки също са разумни и спокойно бихте могли да промените интериора, без да отделяте много от бюджета си.