Професионалисти на помощ при нужда от интериорен дизайн на малък апартамент

малък апартамент

Не се заблуждавайте, че със собствени усилия ще успеете да пригодите двустайното жилище в такова, което да бъде ползвано от четирима души. Малките апартаменти са о-евтини, но определено са изпитание за семействата, които се налага да разделят площта така, че да е организирано, удобно и функционално всяко едно действие, което се извършва тук. Две деца и двама възрастни съжителстват в 60 квадрата и определено това е проблем, ако не успеете да осигурите зони за сън, местя за хранене, помещение за готвене и дори такова за посрещане на гости. Ако се чудите от къде да започнете ви каним да се запознаете с проектите за интериорен дизайн на малък апартамент от Моми Студио. Тук ще откриете не само идеи, но и можете да се възползвате от услуги, които да осигурят на семейството ви прекрасен интериор, в който всеки от домакинството ще може да се наслади на повече удобство и комфорт.

Неволите при обзавеждане на малък апартамент

От Моми Студио споделят, че все повече са проектите ,които се налага да изпълняват в тази насока, а именно да организират минималистични пространства така, че да са многофункционални за повече обитатели.Интериор

У нас тенденцията за подобна статистика е напълно логична, тъй като все повече домакинства са изправени пред подобни предизвикателства. Но с Моми Студио и вашия малък апартамент може да придобие онова очарование, което търсите така, че да откриете ефективността от неговото ползване. Всъщност интериорните дизайнери от Моми Студио залагат на:

  • Комбинирането на дейности в дадено пространство;
  • Използването на многофункицоанални мебели ,които да служат както за почивка така и сън;
  • Използват всеки сантиметър площ за да го превърна в пространство, което е използваемо и осигурява комфорт на обитателите на апартамента.

Неправилна геометрия, мини размери на стаите, скосове – ето ви само малка част от предизвикателствата, с които екипа по интериорен дизайн от Моми Студио успяла да се справи ефективно у удовлетворяващо клиентите.