Открийте предимствата на еднолицевия матрак

матрак

Лятото е в разгара си и всеки слънчев ден ви приканва да излезете навън за дълги разходки. Обаче вие се чувствате изключително недоспали с болки в цялото тяло и лошо настроение. Причината за целия този дискомфорт е това, че матракът ви вече е за смяна, а  сте пропуснали момента. Станете и започнете проучването за това какъв точно артикул да поръчате, за да се чувствате винаги отпочинали и в добро настроение. Венус еднолицеви матраци е решението от което се нуждаете. В следващите редове ще се опитаме да ви запознаем с някой от характеристиките на този тип продукти, за да ви улесним в избора.

Как да изберем подходящ еднолицев матрак Венус

Изборът на еднолицеви модели е наистина голям и за да открием най-рационалния за нашия дом, трябва да се съобразим с някой ключови компоненти. На първо място определете каква твърдост желаете да бъде новият ви еднолицев матрак Венус. Има хора, които предпочитат по голямата твърдост, а други се наслаждават на истинската мекота, ето защо ви съветваме да заложите на златната среда, а именно продуктите със средна твърдост. Ако избирате артикул за семейната спалня, то задължително е да се консултирате с вашата половинка. След това разгледайте въпроса за големината – матракът трябва точно да отговаря на размера на вашето легло за да бъде експлоатацията му правилна.

Еднолицев матрак

Материалите, които се използват за направата на съвременните артикули Венус са:

  • Пружини – те могат да бъдат различно позиционирани в самия продукт, като единият вариант е бонел, а другия покет;
  • Мемори пяна – тялото по време на сън оказва натиск върху пяната и тя заема съответната форма;
  • Пенополиуретанова пяна – характеризира се с по-голяма плътност и предоставя сериозна устойчивост.

Не се опитвайте да икономисвате, когато поръчвате еднолицев модел от Венус, защото това е покупка свързана пряко със здравето ви в следващите няколко години и трябва да изберете най-доброто.