Защо да изберем за Коледа истинска и оригинална картичка?

коледна украса

Коледа е един от най-обичаните празници за всички хора от християнския свят. Това е времето, когато семействата се събират и се откъсват от напрегнатото ежедневие, за да прекарат известно време заедно. По-чести са събиранията и с приятели, което създава още по-добро настроение на всички. Независимо че живеем във високотехнологично време, има някои символи на празника, които продължават да бъдат харесвани и хората не се лишават от тяхното присъствие. Освен за украсата и подаръците ви предлагаме да помислите и за покупката на красиви и добре изработени коледни картички – https://movi.bg/koleda/koledni-kartichki. Нищо не може да замени емоцията и топлината, която изпитвате щом получите нещо подобно в пощенската си кутия. Да държите в ръцете си красива коледна картичка е незаменимо, независимо от модерните дигитални честитки, които си разменят хората.

Какво символизират коледните картички?

Тези хубави зимни празници създават специално настроение у всеки човек и са свързани с повече емоции. Първата коледна картичка се е появила през далечната 1843 година в Лондон, отпечатана е в 1 000 бройки с надпис „Желая ти Весела Коледа и Щастлива Нова година!“. Оттогава тези изделия много са се променили, но техният символ си остава един и същ, а именно изразяване на уважение и обич към човека, за когото е посланието. Бихте могли да изработите артикулите сами или да се доверите на търговците, които са приготвили за вас огромно разнообразие от интересни и красиви модели.

Днес ще намерите изделията в най-различна форма и размер. Те се поставят заедно с подаръците под елхата или се изпращат по пощата, за да зарадват някой, който е далеч от нас и няма да се видим за празника. Освен напечатаното послание ви препоръчваме да напишете нещо собственоръчно, което ще вдъхне живот на декоративната честитка и ще я направя наистина специална и лична.

Защо е добра идея тази година да подарим коледна картичка?

Ако през последните години сте пропускали да купите такова изделие, защото ви се е виждало излишно, предвид модерните технологии и методи за комуникация ви предлагаме сега, да направите нещо различно. Поръчайте повече на брой коледни картички, надпишете ги и изненадайте своите приятели, колеги и роднини със специални послания. Това е една чудесна идея, защото:

снежен човек
  • жестът е мил и личен – всеки ще оцени това, че сте отделили от времето си, да изберете артикул с красив мотив, след което сте написали текст, който е личен за конкретния човек и ще остане за спомен през годините;
  • създавате хубави спомени – идеята за изпращане на красива честитка има емоционална стойност, защото ще напомня през годините за вашето отношение към получателя;
  • всички ще останат приятно изненадани – хората отвикнаха от този вид честитки и със сигурност ще се изненадат много, ако получат по пощата поздравление с лично послание;
  • цената е достъпна за всеки – дори в момента да не разполагате с много средства, коледните картички не са никак скъпи и ще можете да си позволите достатъчно бройки;
  • изработката им е изключително прецизна и естетична – картонените честитки стават все по-елегантни и богато декорирани с различни празнични мотиви. Често предпочитани са тези с дядо Коледа, еленчетата, снежни пейзажи или украсени елхи. Имате голям избор на красиво изработени изделия.

Тези специални празници са времето, в което можете да покажете уважението си и обичта, дори към хора с които не сте се чували много през годината.

Кои дизайни са харесвани и предпочитани?

Ако сте в процес на търсене на красиви коледни картички от магазин MOVI.BG имат за вас много добри идеи:

  • коледна картичка 3D – щом я отворите пред очите ви ще се разкрие невероятен зимен пейзаж. Прекрасна изненада, оригинално изработена с впечатляващи декоративни елементи. Получавате я със специален перлен плик, в който да я изпратите;
  • 3D честитка с меченце и снежен човек – тези мили образи са изрисувани изключително красиво до най-малкия детайл, за да усмихнат всеки, който получи поздрав по този начин;
  • модели с различни изображения – бихте могли да изберете красива зимна картина, дядо Коледа, празнично украсени елхи, еленчета, снежинки и други празнични мотиви. Те символизират надеждата и вярата в доброто, обичта, щедростта и благодарността.

Придържайте се към класическите изображения, които всички свързват с Коледа. По този начин красивата картичка може да бъде използвана и като украса поставена върху скрина или под дръвчето. Тези мили коледни картички ще ви напомнят за човека, който ви ги е изпратил. Поставете ги на видно място в дома си като допълнителна декорация.

Къде ще намерим красиви и разнообразни честитки за Коледа?

Независимо че има още няколко месеца до зимните празници, не пречи да се снабдите с подходящата украса и коледни картички. Подобни изделия ще намерите лесно в интернет платформите. Онлайн търговците са приготвили огромно разнообразие от актуални модели, които можете да закупите още сега и то на изключително разумни цени. Невероятно изнервящо и стресиращо е да пазарувате в дните около празниците, когато всички хора бързат, за да довършат покупките си. Разгледайте изделията на спокойствие и преценете, кои от тях ви харесват и искате наистина да поръчате.