Защо да използваме в интериора на кухнята малкия ъглов диван?

ъглов диван

Ако желаем да променим по някакъв начин интериора на кухненската зона и да оформим кът за хранене, ще трябва да проявим креативност, предвид малкото пространство. Може би първо ще пожелаете, да купите маса и столове, но ви предлагаме да заложите на далеч по многофункционална мебел. Удобният диван за кухня малък Венус бг е чудесен избор, ако държите на семейния уют и приятните дълги вечери. Благодарение на тази мебел ще оформите място, в което да си почивате, да прекарвате свободно време, да пиете сутрешното си кафе или да посрещате гости.

Защо да инвестираме в ъглов диван за кухня?

Този артикул е непознат за повечето хора, тъй като присъства в домовете ни отдавна. Причината модата му да не отминава е, че е невероятно практичен и предлага редица допълнителни удобства. Кухненският диван позволява около масата да седнат повече хора, отколкото биха се настанили, ако сложите само столове.

Всеки ще се чувства много по-удобно да е разположен на мека мебел с възможността да се облегне на комфортна облегалка. Този вид изделия разполагат и с разтегателен механизъм, което ги прави подходящи за квартири, общежития и малки апартаменти. Само с няколко движения ще превърнете ъгловия диван в място за сън. Под седалката откривате и голяма ракла, в която могат да се подреждат много вещи.

Хубаво е че тапицериите, с които са изработени моделите са износоустойчиви и не задържат петна. В каталога на Венус ви очаква Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. ракли и функция сън – Тъмнокафяв:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъглов диван „Торонто“, подходящ за обзавеждане на трапезария;
  • диванът е съставен от: триместен модул, ъгъл и двуместен елемент;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Зоната, в която се събирате, за да се храните ще бъде променена и стилна и ще имате кът за почивка, освен този в дневната.

Как да изберем подходяща тапицерия за новия диван?

Тъй като производителят ни дава възможност да избираме от богат каталог дамаски е добре да помислим внимателно. Новата мебел трябва да бъде синхронизирана с другите вещи в стаята и разбира се с цветовете. Бихте могли да изберете нещо по-семпло и универсално, за да ви бъде по-лесно в декорирането. Другият вариант е да вземете ярка дамаска, която се откроява и така превръщате кухненския ъгъл във фокусна точка.