Какви кремове да използвате за млада и красива кожа на лицето?

козметика

Чиста, гладка, със сияен тен кожа на лицето – навярно и вие мечтаете за това? Определено не са малко ежедневните ритуали и правила, които дамите следват за да се радват на добро самочувствие. За да се постигне отличен ефект обаче това, което е важно да се вземе предвид са продуктите, които ще бъдат нанесени върху лицето. Определено има защо да се фокусирате върху такива, които са дерматологични, безопасни, разработени по специални формули с използване на природни съставки. Навярно се досетихте, че един от водещите брандове в козметичната индустрия са именно френските лаборатории ВИШИ. За колекцията от качествени и здравословни решения ще си поговорим в днешната тема.

Как се избира подходящия крем?

Видовете кремове за лице, които се използват имат своето специално предназначение. Не бива да приемате всички кремове като идентични, спомагащи за омекотяването и овлажняването на лицето. Когато се касае за една от най-видимите и открити части на тялото ни, а именно лицето то е необходимо да се подходи с особено внимание по отношение на подбора на крем.

Първата ви задача е да посетите дерматолог или специализиран козметичен център, в който да се определи типа на кожата ви и какви са нейните нужди. Следваща стъпка е да се определят обичайните условия при дневния ви престой, климатични сезонни промени както и дори стресови ситуации, в които сте поставени. Може би ще се изненадате, но от ВИШИ създават иновативни формули за грижа за кожата на лицето, които са насочени към:

 • Успокояване;
 • Тонизиране;
 • Подобряване на еластичността;
 • Дълбоко хидратиране;
 • Защита;
 • Релакс режим на възстановяване на тъканите.

Изумително е колко лесно можете да се окаже обгрижването на кожата на лицето особено, ако сте напълно сигурни в качеството на продуктите и утвърдеността им в световен мащаб.

Серия продукти ВИШИ според типа на вашата кожа

виши (vichy) кремове за лице

Преди да се нанесе подходящия крем за лице е необходимо да се обърне внимание на процеса на отстраняване на замърсяванията. А те могат да бъдат прах, грим, прекомерно образуване на себум и други. От френските лаборатории препоръчват използването на почистваща минерализирана термална вода и лосион, благодарение на които изключително деликатно можете да се отървете от замърсяванията, които лицето понася през деня.

За да я почувствате мека и хидратирана е добре след етапа на почистване да приложите съответния крем. Не е без значение дали ще изберете дневен или нощен, тъй като в съставките на двата продукта има компоненти, които са по-ефективни като защитна мярка или като решение, което води до релакс и СПА преживяване.

През деня лицето ни е изложено на различни атмосферни влияния, а това безспорно се отразява на нейната структура. Ано не използвате подходящия козметичен продукт имайте предвид, че риска от загрубяване, забързване на процесите на стареене както и появата на сивкав тен са неизбежни. Затова с дневните кремове на ВИШИ сега можете да си осигурите:

 • Сигурна защита от вятър, студ, слънце;
 • Създаване на невидим защитен слой срещу прах и замърсявания;
 • Хидратиране;
 • Подхранване;
 • Придаване на сияен и бляскав вид;
 • Подмладяване.

Формулата на Aqualia Thermal представлява лека структура, която рехидратира сухата кожа с помощта на съставки с 97% естествен произход като хиалуронова киселина, Термална минерализираща вода Vichy и захарна маноза. Независимо от екстремните условия, на които сте подложени, включително и стрес сега можете да разчитате на уникален крем, който е подходящ за всеки тип кожа.

Нощна грижа

Кремовете от серията нощни също заслужават внимание. От ВИШИ са се погрижили за онези специални отпускащи моменти, които са особено важни за реструктурирането и регенерирането на кожата. Докато спите кожата вина лицето бива хидратирана в дълбочина и ефективно подмладена за да можете да се насладите на удоволствието след събуждане да изглеждате още по-освежени и тонизирани.

Сериите за нощна грижа, на които можете да се доверите са:

 • NEOVADIOL;
 • LIFTACTIV;
 • SLOW ÂGE.

Насладете се на магията на природните съставки за да осигурите най-добрата грижа на кожата си докато спите.