Иновативни технологии за контрол на достъп до обекти от Метал 22

чипове за достъп

Подмяната на входната врата на жилищен блок не е решение, което обитателите на етажната собственост взимат лекомислено. Зачестилите кражби във входа са основателна причина да бъдат инсталирани камери, а освен това да се осигури и контролиран достъп до общите части. Обезопасяване и осигуряване на спокойствие на живущите в блока – това е основната мисия на осигуряващите иновативни решения за контрол на достъп Метал 22. Фирмата е специализирана в разработването на индивидуални продукти, с които определено можете да си осигурите пълна безопасност на вашата собственост. А днес се оказва изключително трудно човек да защити дома си. именно поради това е важно да започне още от входната врата за общите части.

Варианти за контрол на достъп от Метал 22

В зависимост от това каква е натовареността на даден обект и какъв е обема на човекопотока, който ежедневно използва системата за контрол на достъп се предоставят различни подходящи варианти. Метал 22 препоръчва на своите клиенти на първо място да определят бюджет и да установят своите индивидуални предпочитания за начин на отваряне на входните врати както и осигуряването на достъп до асансьорите.контрол на достъп

Идеите, които ще откриете в сайта на Метал 22 са насочени към това да се осигури оперативен и бърз начин за монтаж на врата и система за контрол на достъп, която да се ползва само от лицата, които имат право на това.

Възможни са няколко типа системи, от които можете да се възползвате в зависимост от това какви са желанията на обитателите на обекта както и тяхната финансова възможност:

  • Некриптиран контрол на достъп за врата с безконтактни чипове

Удобно решение, което позволява чипа да бъде в джоба ви и вратата да се отвори при наближаване до нея. Некриптираните контроли за достъп не са от най-препоръчваните, тъй като кода за достъп на чиповете е лесен за разгадаване, което би позволило на всеки да влиза и излиза стига да има уменията да кодира съответния чип. Реално много на брой чипове могат да бъдат създадени, което всъщност до някъде обезсмисля идеята за оптимален контрол на достъп;

  • Криптиран контрол на достъп за врата с безконтактни чипове

Изключително ефективно работеща е тази система за контрол на достъп, тъй като предоставя възможност за ограничаване на кръга посетители в обекта. Приоритетно за Метал 22 е да осигури на клиентите си най-ефективната защита на оптимално добра цена.

Ако търсите решение и модерна система за контрол на достъп то с Метал 22 имате на разположение идеалната възможност за качествено обезопасен обект.