Как да изберем подходящ и комфортен матрак

матрак симеонов

Има някой покупки, които е важно да направим, за да се чувстваме добре в домовете си и да бъдем здрави. Естествено не говорим за определена мебел, а за друг елемент в спалнята който задължително трябва да притежаваме.  Това е матракът който поставяме на леглото. Той трябва да бъде напълно идентичен с рамката на леглото. Правилният размер е първото важно нещо на което трябва да обърнем внимание. Днес много популярни станаха еднолицевите модели, защото притежават изключително добри характеристики и не са много скъпи. Качествено изработени модели ви очакват в сайта на http://www.venus.bg. Не пропускайте възможността да се сдобиете с нов и по-добър еднолицев матрак.

Предимства на еднолицевите матраци

Когато говорим за положителните характеристики на тези модели не може да пропуснем факта, че те са значително по-достъпни като цена от двулицевите. Преди всичко притежават вградена рамка която ще ви позволи веднага да монтирате еднолицевия матрак на леглото. В противен случай трябва да я купувате отделно, а това е допълнителен разход. Тези модели се изработват с различна степен на твърдост което позволява на клиентите да поръчат вариант който ще им бъде най-удобен. В зависимост от позата на сън и физиологичните ни характеристики, имаме нужда от различна степен на опора. Venus.bg днес ви представя характеристиките на един от най-функционалните си модели. Еднолицев матрак Стандарт Фоум:

еднолицев матрак
  • „Стандарт Фоум“ е съставен от високоеластична пяна, която ще Ви осигури нужното ниво на комфорт за един спокоен и пълноценен сън;
  • „Стандарт фоум“ е обвит в калъф с дамаска „Жакард“;
  • Силиконизиран полиестер еко вата и нетъкан текстил „Spunbond”;
  • Две години гаранция.

Представяния тук вариант ще ви донесе комфорт и гарантирано добър здравословен сън. Не е нужно да се инвестират прекалено големи суми, за да открием подходящ качествен артикул.

Защо е важно какви материали се използват

Еднолицевите матраци, както и техните по-луксозни събратя двулицевите са изработени от различни материали, които комбинирани помежду си предоставят на спящия истински релакс. Във всеки от моделите ще срещнете познатите видове пружини бонел и покет. Те се грижат за мекотата и индивидуалния комфорт. Съчетани например с мемори или друг вид модерна пяна стават още по удобни. Полиуретанът, дунапренът и латекса също присъстват, за да направят композицията перфектна. Производителите се грижат за своите клиенти и точно затова се стараят еднолицевите матраци да бъдат изпипани до най-малкия детайл. Калъфите могат да се свалят и перат обработени са, за да не развиват акари и алергени. Всички тези подробности ви дават ясна представа за това, че купувате един наистина подходящ продукт, който ще се погрижи за вашия здравословен сън и ще може да използвате спокойно дълго време.