Изберете офис стол от мебели Венус

стол

Повечето хора си мислят, че работата в офис е изключително привилегирована, тъй като служителите там през целия ден са седнали пред компютърния монитор. Но едва ли си дават сметка, колко натоварващо за тялото и костната система е това. Осем часа, а понякога и повече прекарани в една поза в седнало положение са истинско изпитание за всеки човек. Това е и причината днес да се спрем на офис столовете, които използват голяма част от служителите и как да изберем най-удобния – върху който да прекараме работния ден. Мебели Венус за магазин, който разполага с наистина богата гама от модели – работни офис столове.

Какъв трябва да бъде перфектният офис стол

Естествено, ако прегледате разнообразните варианти в мебели Венус ще забележите че работните  столове са снабдени с доста екстри, които ги правят напълно ергономични и предпочитани от всички. Ето например едни най-обикновени колелца ви дават свободата да достигате до документите и офис техниката около себе си, без да се налага постоянно да извършвате излишни движения и да стават от стола. Ако пък се притеснявате, че с такъв модел ще нараните пода има предложения в които колелцата са силиконови и по никакъв начин няма да надраскат паркета. Не всички хора са с еднаква височина и затова е добре столът от мебели Венус да може да се регулира за да се приспособи към вас идеално.Работен офис стол

Работен офис стол Carmen 6512 с подлакътници Еко кожа – Бежов от мебели Венус:

  • Широк и комфортен работен офис стол;
  • Изработен със стабилна база от хром и удобни подлакътници с меки възглавнички от еко кожа;
  • За неговата седалка и облегалка е използвана висок клас еко кожа с висока устойчивост;
  • Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.

Моделите налични в мебели Венус ще ви осигурят опора на гърба, а това е характеристиката, която прави един артикул толкова ценен. Не пренебрегвайте ергономичното офис обзавеждане, а изберете най-доброто.