Газов кондензен котел Ariston – иновации от бъдещето

Газов кондензен котел Ariston

Изумително е как с правилно подбрания отоплителен уред човек може да оптимизира сметките за битови сметки и така да удовлетвори някоя друг дълго отлагана покупка. Такава е идеята на котлите на газ Аристон, които представят на совите клиенти невероятна възможност за енергийно ефективно отопляване на дома при ниска консумация на гориво. Не вярвате ли? Запознайте се с най-изгодните за аристон котел на газ цени, които днес представят от онлайн магазин  balkanenergy.bg. Само след няколко години италианската компания ще чества своето вековно съществуване. Когато клиента избира марка той винаги държи да заложи на такава, която е добре позната, няма нужда от реклама, а изделията ѝ са гарантирано качествени и оптимално издръжливи. Аристон не случайно е символ на високо качество. Компанията предлага богата гама от електроуреди за бита, а газовите котли са високотехнологични иновативни уреди, на които спокойно можете да се доврите за осигуряване на максимален комфорт и топлина през зимните месеци. Днес ще представим един от най-добрите модели на Аристон не само защото ще подсигурят и гарантират повишаване на енергийната ефективност в жилището ви, а и поради това, че цената на първоначалната инвестиция е символична.

Предимството да ползват газов котел Аристон

В над 150 страни потребителите разчитат на качеството на продуктите, които италианската марка предлага. Утвърдени, ежедневно доказващи своето качество газовите котли Аристон са невероятно удобно решение за онези от вас, които държат да спестят, оптимизират и топлят дома си така както винаги са мечтали. Поддържането на приятна и постоянна температура в цялото жилище е сериозно изпитание за всеки един електроуред. Технологията, която лансират от италианския бранд определено е сред доказателствата, че има много голямо значение как ще се подходи за да топлите и то на ниска цена. Ще изложим основните характеристики на Газов кондензен котел Ariston Alteas ONE NET, който ще ви вдъхнови и изуми с новаторския си подход.котел на газ

Уреда гарантира устойчиво отопление. Това всъщност означава, че с помощта на патентования топлообменник с ONE кондензна технология гарантирате оптимален комфорт в дома си, която се постига с:

 • Изработен от устойчива неръждаема стомана топлообменник XtraTechTM ;
 • Издръжливост на напор;
 • По-голямо сечение на тръбите на топлообменника;
 • Висок енергиен клас уред, който намалява значително количеството използвано гориво, но не и за сметка на генерираната топлина;
 • Модулация 1/10;
 • Лесна комуникация и регулиране на температурата.

Усвояването на горивото и намаляване на разходите, повишаване на енергийната ефективност са в основата на това все повече домакинства да избират газови котли аристон.

По-лесно, по-удобно и по-топло! Това е мотото, от което се води италианската марка, създала котел, който надхвърля очакванията на клиентите. Не само изумителен кат дизайн, напълно адаптиращ се към модерния ви дом, но изделие, което показва висока отговорност и ангажираност към вашите индивидуални потребности. Гаранция за безопасност  с функции:

 • Wi-Fi комуникация чрез приложението Ariston NET, което можете да инсталирате на мобилния си телефон;
 • AUTO Comfort – смарт решение, което ще поддържа постоянен микроклимат дори, когато не сте у дома;
 • Тих режим на работа и намаляване на дискомфорта дори в случай, че котела е монтиран в помещение, предназначено за почивка;
 • Функция CARE, чрез която автоматично ще ви се напомня за редовна поддръжка и профилактика на газовия котел;
 • Напълно безопасно и дискретно извеждане на димните газове.

Този газов котел Аристон се предлага на изумително достъпна цена. Но не само цената е определяща за вас, нали! Очевидно имат значение техническите характеристики на устройството, а сред тях са компактните размери и ниско тегло, които позволяват газовия котел да бъде инсталиран на места, които са удобни и дискретни. Двуконтурния модул предоставя възможност освен за топлината в дома да се погрижите и за това винаги да имате топла вода, което е още един плюс в полза на Ariston Alteas ONE NET.