Защо е важно да се сдобием с качествен еднолицев матрак?

матрак прима

Много хора започват да търсят нов матрак прекалено късно. Старият вече е оказал своето негативно въздействие върху здравословното им състояние и съответно се будят с болки в тялото, недоспали и в лошо настроение. Важно е навреме да започнете да търсите нещо подобно, за да си осигурите добър сън и да няма период, в който се чувствате зле. Модерните еднолицеви матраци са добро решение, ако искате нещо качествено на достъпна цена. Вече може да поръчате подходящ модел и онлайн от сайта на Venus.bg. Разнообразието от предлагани модели е много голямо, затова сме сигурни, че всеки би открил правилния за собствения си дом.

Кое отличава еднолицевите матраци от останалите?

Този вид артикули са изработени невероятно комплексно и предоставят на ползвателите си множество екстри. Сърцевината им е изградена от различни материали, гарантиращи добра опора, мекота и комфорт по време на сън. Може да изберете еднолицев матрак с пружини или такъв без, в зависимост от личното си предпочитание.

Предимството, което бихме споменали при еднолицевите модели е наличието на рамка, с която да бъдат инсталирани на леглото. Освен че са достъпни като цена, няма да купувате този елемент отделно. Има потребители, които се колебаят дали да инвестират точно в такъв вид матрак, тъй като той не може да се използва от всичките си страни. Въпреки това, ако се грижите правилно за него и периодично го завъртате в посока глава крака, отново ще го ползвате дълго и той ще се износва равномерно.

В продуктовия каталог на Venus.bg ще откриете следния модел. Еднолицев матрак Елис Мемори Покет:

  • еднолицев модел „Елис Мемори Покет“ се характеризира с добра анатомичност;
  • изработен от ядро с пружинен покет пакет, гаранция за здравина и рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара;
  • в съдържанието му влиза пластове от плътна полиуретанова и профилирана мемори пяна с масажиращ ефект;
  • слой от нетъкан текстил и термо слепени памучни влакна.

Изключителен продукт с много високо качество на изработка, благодарение на когото нощният ви сън ще бъде релаксиращ и здравословен, за да сте отпочинали и да се чувствате перфектно.

Защо си заслужава да инвестирате в еднолицев матрак?

Много хора се колебаят дали да не купят по-скъп модел, като двулицевия, тъй като той има много дълъг експлоатационен живот. Ние ви предлагаме да разсъждавате по-разумно и да дадете първоначално по-скромна сума, но да имате възможност през няколко години да подменяте модела с нов по-модерен и така винаги да сте настанени удобно и да спите добре.