За да сте лидери на ринга изберете най-добрите боксови ръкавици – TWINS SPECIAL

боксови ръкавици

Да си лидер и да се отличаваш от масите е трудно не само в ежедневието, но и на ринга. Боксьорите се изправят пред трудни предизвикателства и наистина, когато се търси стабилност, увереност и високи резултати е определящо да се тръгне именно от екипировката. А марките, които произвеждат специализирана екипировка за боксьори са се утвърдили и през годините успяват да докажат своята уникалност. Те помагат да усъвършенствате своите умения и наистина са един от факторите, които няма как да не останат незабелязани дори от хората, които са дошли да ви подкрепят в най-важния ви мач.

TWINS – сила, естетика, удобство

Боксови Ръкавици Twins – наистина за един боксьор марката няма нужда от представяне. Тайландския бранд успява да се утвърди на световния пазара като представя изделия напълно адаптивни и удовлетворяващи потребностите на бойците. И не случайно TWINS се смята за специалната и водеща марка в бокса. Всъщност динамиката на движенията, натоварването и силата, с която се борави изискват качествени ръкавици, които не само да нанасят удари, но и да предпазят ръцете на боксьора от травми и наранявания.  Боксовите ръкавици TWINS са предназначени за силови спортове като ММА, Киклокс, МуайТай, класически бокс и други. Ролята на ръцете в тези материи е много голяма и това налага атлетите да бъдат максимално ангажирани и  амбицирани да търсят адекватни и ефективни решения, с които в максимална степен да удовлетворят своите потрелности.ръкавици за бокс

Спецификата на ръкавиците от TWINS е в това, че те са изработени от:

  • Висококачествена лека многослойна пяна;
  • Облечени са в естествени материали;
  • С акцент към детайлите. От TWINS SPECIAL разработват ръкавици, които ръчно изработени и всеки шеф е създаден за да служи на ръцете ви и да ги предпази по най-добрия начин;
  • Моден дизайн. Няма как да излезете на ринга с розови ръкавици. Като част от вашата екипировка ръкавиците наистина са съществен компонент от цялостната ви визия. За да излъчвате увереност, за да сте впечатляващи и да вдъхвате респект то определено с боксовите ръкавици Twins ще успеете да го постигнете.

Важен ли е размера на ръкавиците

За да отговори на нуждите на различните категории състезатели от Twins създават многообразни разбери ръкавици. От 6 до 10 унции, които са подходящи за боксови мачове, а от 12 до 18 унции се препоръчват за тренировки. За да бъде стабилна и добре защитена ръката, кокълчетата и пръстите е важно да се изберат ръкавици, които са по мярка. Ако ръката е в безтегловност и няма добра уплътненост са възможни дори при по-леки удари да се получат сериозни травми. Затова от Twins съветват да заложите на правилния размер боксови ръкавици и много внимателно да ги закрепите за ръката с помощта на велкро лентите. С боксовите ръкавици на TWINS SPECIAL ще придобиете нужното самочувствие и увереност.